Welkom in de Boekwinkel!

Alle boeken die wij leveren verkeren in goede 2dehands conditie. Kleine gebreken (naam op schutblad, vlekjes, leesvouwen, lichte beschadigingen aan band/ stofomslag of leesribbels in de rug, hetgeen normaal is voor gebruikte boeken etc.) worden niet vermeld.

De prijs van onze boeken is gebaseerd op de staat van het boek.

Dagelijks krijgen wij aanvragen om foto's te maken van boeken, info te geven over inhoud of afbeeldingen te tellen etc. Bij hoge uitzondering zijn we hiertoe bereid.

Uit ervaring blijkt dat het soms kan voorkomen dat een boek is verkocht, wij zullen u hierover zo snel mogelijk berichten.

Bij boeken ingevoerd na september 2011 kunt u bij extra info verdere gegevens over de staat van het boek vinden. Mocht het noodzakelijk zijn dan vermelden wij na bestelling bijzonderheden.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

U ontvangt een faktuur van uw bestelling met de hoogte van de verzendkosten. Na overschrijving op onze rekening sturen wij u de bestelling per omgaande toe.

Wij hanteren voor brievenbuspost postnl-tarieven 2023 van Boekwinkeltjes. Pakketten versturen we met DHL voor Nederland en DPD als de bestelling de grens over gaat.

Reclames ontvangen we graag binnen 8 dagen. Kosten voor terugzending zijn voor rekening van de koper.

 

┬ę 2023 De BonteBok Beheer